Μελέτη και χαρακτηρισμός των πτητικών συστατικών που διαμορφώνουν το τελικό αρωματικό προφίλ της γηγενούς ποικιλίας αμπέλου Ξινόμαυρο

Οι Έλληνες οινολόγοι της νέας γενιάς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν

Παραγωγή Σαμπάνιας και Αφρωδών Οίνων από την ποικιλία Σαββατιανό

Επίδραση του σταδίου ωρίμανσης των σταφυλιων στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά και στον οργανοληπτικό χαρακτήρα οίνων της ποικιλίας Μούχταρο

HELLENOINOS

Οργανοληπτική αξιολόγηση των οίνων

logo

Διεύθυνση

Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου, Διεύθυνση Οινολογίας (Κτίριο Χασιώτη),
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
Ιερά Οδός 86, 11855, Αθήνα, Ελλάδα

Στοιχεία επικοινωνίας

Γραμματεία Τμήματος:

+30 210 5294664

Γραμματεία Π. Μ.Σ.:
+30 210 5294677

Εργαστήριο Οινολογίας:
+30 210 5294719

Email: oenology@aua.gr